Välkommen till Totalmontage Sverige AB, vi har över 20 års expertis

Dörrar

Dörrarbete i Sverige

Dörrinstallation i Norrköping och runtom Sverige
Enkelt uttryckt är vi experter på dörrinstallation. Även om det finns många typer av dörrar, är de flesta installationsjobb antingen att byta endast dörren eller byta ut dörren tillsammans med hela ramen (karmen). Vi gör båda dessa dörrinstallationer över hela landet.

Vi arbetar med vikdörrar, kommersiella ståldörrar, skjutdörrar i garderoben, invändiga svängdörrar och ytterdörrar. Vad du än behöver kan vi göra bedömningen, tillhandahålla dörren eller hjälpa dig att köpa den, och i de flesta fall kan vi leverera dörren också. Vi går igenom hela processen så att du vet exakt vad du kan förvänta dig och vad det kommer att kosta.

Ring för en kostnadsfri konsultation
Under vårt telefonsamtal kommer vi att kunna bedöma om du behöver byta ut eller reparera din dörr och det hjälper till att påskynda processen när du sms:ar eller mejlar bilder. i de flesta fall kan vi ange priser via telefon.

Dörrbyte
Beroende på vilken typ av dörr du behöver kan vi antingen köpa en och leverera den eller så kan vi guida dig genom dörrköps processen utifrån dina behov. Vi ska se till att du får dörren och vi är redo att installera den.